Tjen penge til klassen – Nemt, bekvemt og uden risiko

Du har søgt på tjen penge til klassen. Det er fuldt ud forståeligt, at du og din klasse ønsker at blive klogere på, hvordan i kan tjen penge til klassen. Her kan i med fordel benytte jer af klubklud. Deres unikke koncept kræver en minimal arbejdsindsats og det går hurtigt med at tjene penge til klassen.

Konceptet består ganske enkelt i, at i Skal ud at sælge pakker med 10 stk. klude af professionel kvalitet. Vi indgår en aftale om, hvor mange klude i forventer at kunne sælge. Herefter sender vi kludene i jeres retning. Først når den aftalte salgsperiode, ofte på 2-3 uger, er overstået, afregner vi. Konceptet er dermed risikofrit for jer, da i på intet tidspunkt selv skal have penge op af lommen. Skulle i sælge mere og hurtigere end i havde troet, så udvider vi naturligvis bare med en ny aftale og sender flere pakker med klude til jer.

Hver pakke med 10 stk. klude sælges af jer for 100 kroner. Deraf skal vi hos klubklud blot have 70 kroner retur. Med andre ord er der intet mindre end 30 kroner til jeres klassekasse for hver solgt pakke med klude. Det går således stærkt med at få råd til studieturen eller lignende.

Tjen penge til klassen – Stort potentiale for indtjening til klassekassen

Et eksempel på indtjening med vores koncept kunne være, at i er 25 elever der hver sælger 20 pakker klude. Dette vil give 15.000 kroner lige til klassekassen.

Om i ønsker at tjen penge til klassen for at komme på en koloni, udflugt, studietur eller noget helt andet, er ikke vigtigt for os. I kan bruge pengene på hvad i ønsker. Men vi kan hjælpe jer nemt og bekvemt, til at fylde klassekassen godt op.

Har du spørgsmål eller vil høre mere om konceptet bag klubklud? – kontakt os i dag på telefon: 98861020 eller mail: klubklud@outlook.dk

Uvalgte klubber der er med

1 2 3 8

Beregn jeres mulige fortjeneste

Hvor mange deltagere sælger klude?
Hvor mange pakker klude sælger hver deltager?

Jeres fortjeneste:

0

CVR 37247391