Du har søgt på tjen penge til dit hold. Det giver da også god mening, at du ønsker at finde en måde, hvorpå du kan tjen penge til dit hold. En enkel og hurtig måde at gøre dette på, er ved hjælp af klubklud Vores koncept er nemt og lige til at forstå.

Du og dine holdkammerater skal ganske enkelt ud og sælge klude. Mere præcist, så sender vi et aftalt antal pakker med hver 10 stk. klude i hver pakke. Det gør vi til den ansvarlige på holdet. Herefter deles pakkerne med klude ud til alle holdets spillere, der herefter skal ud for at sælge kludene til familie, venner, naboer og lignende. Når salgsperioden er ovre, er det tid til at få samlet pengene sammen fra medlemmerne. Herefter afregner vi de solgte klude. Eventuelt resterende klude sendes retur til os og faktureres naturligvis ikke.

På den måde er hele holdet med til at tjene en skilling til holdet. Alle yder lige meget for sagen. Dette skaber et ligeværdigt forhold, spillerne imellem. Samtidig kan hele holdet samlet nyde den tur eller lignende, der samles penge ind til.

Hver pakke med klude sælges for 100 kroner. Af dem skal vi blot have 60 kroner. Med andre ord, tjener holdet intet mindre end 30 kroner pr. solgt pakke klude. Det kan altså gå stærkt med at tjen penge til dit hold.

Tjen penge til dit hold – Få råd til træningslejren eller nyt udstyr

Et indtjenings eksempel kan eksempelvis være, hvis i er 50 personer, der hver sælger 20 pakker klude, tjener i 30.000 kroner til holdet. Disse kan med fordel bruges på den træningslejr eller det nye udstyr i længe har ønsket jer på holdet. Tjen penge til lige hvad i ønsker, uden risiko med klubklud og styrk samtidig samarbejdet om holdånden blandt dine spillere.

Har du spørgsmål eller vil høre mere om konceptet bag klubklud? – kontakt os i dag på telefon: 98861020 eller mail: klubklud@outlook.dk

CVR 37247391