Tjen penge til Operation Dagsværk

Du har søgt på Operation Dagsværk. Det er da også helt naturligt at du er interesseret i Operation Dagsværk og deres arbejde. Har du nogensinde overvejet at støtte deres gode og frivillige arbejde økonomisk?

Det kan du nu, i samarbejde med klubklud. Det er gratis og uforpligtende for dig at sælge for klubklud. Du får et antal pakker klude stillet til rådighed, som du herefter kan sælge. Én pakke med 10 klude, sælges for 100 kroner. Heraf går 40 kroner til Operation Dagsværk.

Det er dermed en god og ikke mindst risikofri måde at samle penge ind til Operation Dagsværk.

Du kan naturligvis også vælge, i stedet at samle penge ind til klassekassen, din klub eller forening. Det er helt op til dig. Men uanset hvem eller hvad du samler ind til, så er klubklud en fantastisk måde at gøre det på. På denne måde har du også et håndgribeligt produkt du kan sælge, i stedet for blot at gå rundt med en pengebøsse.

Netop dét gør også, at folk er mere tilbøjelige til at støtte din sag, da det på intet tidspunkt føles som penge ud af vinduet for den enkelte kunde, men at de tvært imod får 10 kvalitetsklude til gengæld.

Støt Operation Dagsværk og få god karma igen

Det er helt oplagt at støtte Operation Dagsværk. Med klubklud bliver det ganske enkelt ikke enklere. Du bestiller de pakker klude du tror du kan sælge. Vi udfærdiger herefter en kontrakt hvorpå der står skrevet, hvor mange pakker klude du vil modtage. Herefter vil du i løbet af få dage modtage dine klude med posten, hvorefter det bare er med at komme i gang.

Når du har fået solgt de klude du kunne, indbetaler du de indtjente penge og overfører 60 kr. pr. solgt pakke til klubklud. De sidste 40 kroner pr. solgt pakke klude er du selv herre over. Om du vil støtte Operation Dagsværk, din klub eller forening er helt op til dig.

De klude du eventuelt ikke er kommet af med sender du blot tilbage til os.

Klubklud.dk – Det bliver ikke mere simpelt at støtte en god sag.

Har du spørgsmål eller vil høre mere om konceptet bag klubklud? – kontakt os i dag på telefon: 98 86 10 20 eller mail: klubklud@outlook.dk

Uvalgte klubber der er med

1 2 3 8

Beregn jeres mulige fortjeneste

Hvor mange deltagere sælger klude?
Hvor mange pakker klude sælger hver deltager?

Jeres fortjeneste:

0

CVR 37247391